søndag den 18. marts 2012

COOKIES MED HVID CHOKOLADE OG HINDBÆR

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us



Opskrift til herre mange cookies, alt afhængig af hvor store du laver dem. Tror jeg lavede omkring 35-40 stykker.
Du skal bruge:
150 g smør
2,2 dl. brun sukker (brun farin)
3 dl. almindeligt sukker
1 tsk. vaniliesukker
2 æg
6,5 dl. havregryn
3 dl. hvedemel
En lille smule salt (bare sådan et lille nip, I ved)
1 tsk. bagepulver
Et eller andet sjovt noget at komme i – jeg valgte 100 g hvid chokolade, 50 g. mørk chokolade (70%) og 2 håndfulde frosne hindbær


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Smelt smørret i en gryde, eller i mikroovnen (hvis du ikke vil have at smørret klasker udover hele mikroovnen, fordi at det har fået et millisekund for meget, så sæt “poweren” (aner ikke hvad det hedder) på halv, så sker der ingen ulykker). Rør det smeltede smør, sammen med det brune og det hvide sukker, samt vaniliesukkeret. Pisk æggene let i en skål, og rør dem i sukkerblandingen sammen med havregryn. Bland mel, bagepulver og salt, og hæld dem efterfølgende sammen med den anden blanding. Tilsæt så dit fyld, i dette tilfælde hakket chokolade og frosne hindbær (det er altså vigtigt de er frosne, ellers bliver det herre klamt). Rul dejen til små kugler, og pres dem let (!) flade, og bag dem så i ovnen ved 180 grader i omkring 8-10 minutter. Afkøl dem så – og spis dem.

Held og lykke!


Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer:

Send en kommentar